Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,8 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,9
Komfort
9,7
Lokalizacja obiektu
9,8
Udogodnienia
9,7
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
9,6
Opinie
    Malgorzata
    pl
    7,5
    22 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka TS
    pl
    10
    4 stycznia 2018
    Najwspanialsze miejsce na ziemi!!!
    Martin Gêrms
    pl
    10
    21 grudnia 2017
    Wspaniały pobyt w idealnym, bajkowym miejscu!
    Pod każdym względem wspaniałe miejsce. Cudowna atmosfera, bardzo miły kontakt z właścicielką, niesamowita przestrzeń. Wybraliśmy się na weekend ze znajomymi z jasnym planem - wspólne gotowanie i odpoczynek. Miejsce przystosowane jest do tego w idealny sposób. Bardzo wygodna i dobrze urządzona kuchnia, wspaniała jadalnia, wygodne meble. Do tego gustowne ozdoby oraz piękny widok na Rynek. Bardzo polecam!
    Anna
    pl
    10
    12 października 2017
    Niesamowite miejsce w centrum Lanckorony
    Niezwykłe piękne miejsce, super komfortowe urządzone.
    edyta
    pl
    10
    11 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    BARBARA
    pl
    10
    4 września 2017
    Wszystko
    Pawel Odulinski
    pl
    10
    25 sierpnia 2017
    Wyjątkowe miejsce i gospodyni
    Wszystko było rewelacyjne. Apartament wyjątkowy, śniadania bardzo dobre i ze względu na długi weekend skorzystaliśmy ze smacznych obiadów. Pani Zosia wkłada całe serce w to co robi, opiekuje się domem, gośćmi i prowadzoną kawiarenką. Niczego nam nie brakowało oprócz dłuższego urlopu żeby zostać tam na dłużej! Polecamy i pozdrawiamy, Paweł i Kasia
    Agnieszka TS
    pl
    10
    13 sierpnia 2017
    Willa Niebieska - prawdziwa sztuka wypoczynku!
    Nie ma takie rzeczy!!!!
    Wspaniałe warunki do wypoczynku - prawdziwa sztuka relaksu. Cisza i spokój. Niepowtarzalna gościnność, komfort przestronnego, perfekcyjnie wyposażonego i urządzonego z dużym smakiem apartamentu, mistrzowska lokalizacja. Świeże kwiaty w pokojach, szlafroki i kosmetyki w łazienkach, książki i przewodniki po okolicy, wifi. Smakowite posiłki przynoszone wprost do apartamentu na wskazaną godzinę! Serdeczność Pani Zofii i innych osób - nieoceniona. Dziękujemy raz jeszcze i do szybkiego zobaczenia!
    Cecylia
    pl
    10
    29 lipca 2017
    Fantastyczny wystrój. Bardzo komfortowy apartament. Przemili gospodarze😄
    Ewa
    pl
    9,6
    16 lipca 2017
    Dobrze, że są jeszcze takie miejsca i tacy ludzie.
    Wspaniałe miejsce - z klimatem, niebanalny wystrój wnętrz. Do dziś wspominamy omlet ze szpinakiem.
    Brygida
    pl
    10
    14 lipca 2017
    Pobyt w Willi Niebieskiej to była namiastka raju tu na ziemi
    Nie było czegoś takiego.
    Śniadania i obiadokolacje pięknie podane i bardzo smaczne, podane gościom wprost do apartamentu do jadalni. Godziny posiłków można ustalić z przemiłą gospodynią. Można też samodzielnie przygotować posiłek w bardzo dobrze wyposażonym aneksie kuchennym. Są do dyspozycji dwie komfortowe łazienki i dwa balkony z ładnym widokiem. Dwie sypialnie z bardzo wygodnymi łóżkami gwarantują dobry sen. Jak jest zbyt ciepło to można poprosić o włączenie klimatyzacji. Dzięki biblioteczce możemy przeczytać ciekawą książkę. Cały apartament należy tylko do nas bo jesteśmy tutaj jedynymi gośćmi. Nie ma mowy o ciasnocie.
    Rafał
    pl
    9,6
    10 lipca 2017
    cudowne miejsce
    Urocza gospodyni, w pełni zaangażowana w to co robi. Zdjęcia dokładnie oddają to jak wygląda wygląda apartament, jest uroczo i gustownie. Lanckorona to piękne miejsce pełne cudownych starych domów wokół rynki. Na ryneczku stragany w paniami, które sprzedają swoje produkty: sery, nalewki, dżemy, soki, biżuterię i rozkoszne materiałowe zabawki dla dzieci. A u pani gospodyni w kawiarence pyszne różne rodzaje ciast....smakowitości...polecamy gorąco. Na pewno tam wrócimy.
    Wojciech
    pl
    10
    5 czerwca 2017
    Unikalny, pięknie zaaranżowany apartament!
    nic
    Rewelacja!!!
    Paweł
    pl
    10
    29 maja 2017
    Gorąco polecam!
    Druga wizyta w Willi Niebieskiej i wrażenie równie znakomite co za pierwszym razem. Pani Zofia jest absolutnie fantastyczną gospodynią (zadbała nawet o świetną pogodę ;)) a apartament jest w najlepszym z możliwych standardów. Willę Niebieską polecam wszystkim, którzy chcą spędzić swój wolny czas w pięknym miejscu, w pięknej okolicy.
    Janusz
    pl
    10
    22 maja 2017
    Piękne miejsce w któryn chciałoby się pobyć dużo, dużo dłuzej.
    Niepowtarzalny klimat apartamentu, piękny wystrój, dbałość właścicielki o detale,świeże kwiaty w saloniku i sypialni jednym słowem było - wspaniale . Na pewno tam wrócimy, Wiesia i Janusz
    Marzena
    pl
    10
    27 kwietnia 2017
    Już tęsknię i myślę o kolejnym pobycie.
    Zastrzeżenia mam wyłącznie do pogody ale to czynnik niezależny. Dopełnieniem luksusowej wygody w Willa Niebieska mogłyby być dla mnie już chyba tylko mięciutkie szlafroki.
    Polecam całym sercem. Czuliśmy się komfortowo i klimatycznie, jak w domu. Cisza wokół pozwalała na doskonały relaks. Śniadania smaczne i pięknie podane, omlety i naleśniki- pyszne i niezwykłe.
    Krzysztof
    pl
    10
    15 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Zofia
    pl
    10
    20 lutego 2017
    Tu można myśleć o niebieskich migdałach....
    Cudowne miejsce, piękny wystrój, wspaniała atmosfera, świeże kwiaty na stole - dobrze, że deszczowa pogoda pozwoliła się nacieszyć Willą ;-) Miejsce dobre na każdą pogodę i stan ducha
    Paweł
    pl
    10
    5 lutego 2017
    Perfekcyjne miejsce do odpoczynku z dala od miejskiego zgiełku
    Jedyny minus jest taki, że nie da w tym miejscu zamieszkać na stałe ;)
    Absolutnie fantastyczne miejsce! W zabytkowym domku przy pięknym Lanckorońskim rynku - świetnie zaprojektowane, odnowione i wyposażone. Apartament wygląda na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciach - ma styl i duszę - a właścicielka dba o swoich gości w najlepszy z możliwych sposobów. Przy odrobinie szczęścia jest nawet szansa na skosztowanie najsmaczniejszych faworków na świecie! Polecam tak bardzo jak to możliwe - moja ocena to 11/10.
    Ala
    pl
    10
    4 lutego 2017
    Cud miód
    Cudowne miejsce do odpoczywania od dużego miasta, przepiękna willa wspaniałe urządzona, troskliwa właścicielka. Po wejściu do apartamentu chce sie tam zostac juz na zawsze, a znajomi z zazdrością oglądali zdjecie :) Na pewno wrócimy znów, Willa Niebieska juz przyniosła nam duzo szczęścia i liczymy na wiecej :)
Ładowanie opinii
Zamknij