Opinie

9,9
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,9
Komfort
9,9
Lokalizacja obiektu
9,9
Udogodnienia
9,9
Personel
9,9
Stosunek jakości do ceny
9,7

Opinie

    pl

    Ocena

    9,6
    7 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Danuta Franczak
    pl

    Ocena

    10
    30 lipca 2018

    Jedno z najbardziej urokliwych miejsc w których byliśmy

    Wszystko było na najwyższym poziomie
    Fantastyczna lokalizacja. Pięknie urządzony i bardzo wygodny apartament. Bardzo troskliwa urocza właścicielka. Na pewno tam wrócimy.
    Joanna
    pl

    Ocena

    10
    14 maja 2018

    piękne miejsce z duszą i ciepłem

    Barbara
    pl

    Ocena

    10
    16 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    27 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Malgorzata
    pl

    Ocena

    7,5
    22 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka TS
    pl

    Ocena

    10
    4 stycznia 2018

    Najwspanialsze miejsce na ziemi!!!

    Martin Gêrms
    pl

    Ocena

    10
    21 grudnia 2017

    Wspaniały pobyt w idealnym, bajkowym miejscu!

    Pod każdym względem wspaniałe miejsce. Cudowna atmosfera, bardzo miły kontakt z właścicielką, niesamowita przestrzeń. Wybraliśmy się na weekend ze znajomymi z jasnym planem - wspólne gotowanie i odpoczynek. Miejsce przystosowane jest do tego w idealny sposób. Bardzo wygodna i dobrze urządzona kuchnia, wspaniała jadalnia, wygodne meble. Do tego gustowne ozdoby oraz piękny widok na Rynek. Bardzo polecam!
    Anna
    pl

    Ocena

    10
    12 października 2017

    Niesamowite miejsce w centrum Lanckorony

    Niezwykłe piękne miejsce, super komfortowe urządzone.
    edyta
    pl

    Ocena

    10
    11 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    BARBARA
    pl

    Ocena

    10
    4 września 2017
    Wszystko
    Pawel Odulinski
    pl

    Ocena

    10
    25 sierpnia 2017

    Wyjątkowe miejsce i gospodyni

    Wszystko było rewelacyjne. Apartament wyjątkowy, śniadania bardzo dobre i ze względu na długi weekend skorzystaliśmy ze smacznych obiadów. Pani Zosia wkłada całe serce w to co robi, opiekuje się domem, gośćmi i prowadzoną kawiarenką. Niczego nam nie brakowało oprócz dłuższego urlopu żeby zostać tam na dłużej! Polecamy i pozdrawiamy, Paweł i Kasia
    Agnieszka TS
    pl

    Ocena

    10
    13 sierpnia 2017

    Willa Niebieska - prawdziwa sztuka wypoczynku!

    Nie ma takie rzeczy!!!!
    Wspaniałe warunki do wypoczynku - prawdziwa sztuka relaksu. Cisza i spokój. Niepowtarzalna gościnność, komfort przestronnego, perfekcyjnie wyposażonego i urządzonego z dużym smakiem apartamentu, mistrzowska lokalizacja. Świeże kwiaty w pokojach, szlafroki i kosmetyki w łazienkach, książki i przewodniki po okolicy, wifi. Smakowite posiłki przynoszone wprost do apartamentu na wskazaną godzinę! Serdeczność Pani Zofii i innych osób - nieoceniona. Dziękujemy raz jeszcze i do szybkiego zobaczenia!
    Cecylia
    pl

    Ocena

    10
    29 lipca 2017
    Fantastyczny wystrój. Bardzo komfortowy apartament. Przemili gospodarze😄
    Ewa
    pl

    Ocena

    9,6
    16 lipca 2017

    Dobrze, że są jeszcze takie miejsca i tacy ludzie.

    Wspaniałe miejsce - z klimatem, niebanalny wystrój wnętrz. Do dziś wspominamy omlet ze szpinakiem.
    Brygida
    pl

    Ocena

    10
    14 lipca 2017

    Pobyt w Willi Niebieskiej to była namiastka raju tu na ziemi

    Nie było czegoś takiego.
    Śniadania i obiadokolacje pięknie podane i bardzo smaczne, podane gościom wprost do apartamentu do jadalni. Godziny posiłków można ustalić z przemiłą gospodynią. Można też samodzielnie przygotować posiłek w bardzo dobrze wyposażonym aneksie kuchennym. Są do dyspozycji dwie komfortowe łazienki i dwa balkony z ładnym widokiem. Dwie sypialnie z bardzo wygodnymi łóżkami gwarantują dobry sen. Jak jest zbyt ciepło to można poprosić o włączenie klimatyzacji. Dzięki biblioteczce możemy przeczytać ciekawą książkę. Cały apartament należy tylko do nas bo jesteśmy tutaj jedynymi gośćmi. Nie ma mowy o ciasnocie.
    Rafał
    pl

    Ocena

    9,6
    10 lipca 2017

    cudowne miejsce

    Urocza gospodyni, w pełni zaangażowana w to co robi. Zdjęcia dokładnie oddają to jak wygląda wygląda apartament, jest uroczo i gustownie. Lanckorona to piękne miejsce pełne cudownych starych domów wokół rynki. Na ryneczku stragany w paniami, które sprzedają swoje produkty: sery, nalewki, dżemy, soki, biżuterię i rozkoszne materiałowe zabawki dla dzieci. A u pani gospodyni w kawiarence pyszne różne rodzaje ciast....smakowitości...polecamy gorąco. Na pewno tam wrócimy.
    Wojciech
    pl

    Ocena

    10
    5 czerwca 2017

    Unikalny, pięknie zaaranżowany apartament!

    nic
    Rewelacja!!!
    Paweł
    pl

    Ocena

    10
    29 maja 2017

    Gorąco polecam!

    Druga wizyta w Willi Niebieskiej i wrażenie równie znakomite co za pierwszym razem. Pani Zofia jest absolutnie fantastyczną gospodynią (zadbała nawet o świetną pogodę ;)) a apartament jest w najlepszym z możliwych standardów. Willę Niebieską polecam wszystkim, którzy chcą spędzić swój wolny czas w pięknym miejscu, w pięknej okolicy.
    Janusz
    pl

    Ocena

    10
    22 maja 2017

    Piękne miejsce w któryn chciałoby się pobyć dużo, dużo dłuzej.

    Niepowtarzalny klimat apartamentu, piękny wystrój, dbałość właścicielki o detale,świeże kwiaty w saloniku i sypialni jednym słowem było - wspaniale . Na pewno tam wrócimy, Wiesia i Janusz
Ładowanie opinii